De bekendste buitenbeurs voor iedereen in de agrarische sector

Op de Vlagtwedder Landbouwbeurs verzamelt zich iedereen die iets te bieden heeft op het gebied van landbouw, tuinbouw, veehouderij, grondverzet, landbouwmechanisatie, loonwerk, en alle dienstverlening rondom zulke bedrijven. Het is een uitstekende plek om te laten zien wie u bent en wat u te bieden heeft, maar ook om contacten te leggen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Groot en gezellig

Met een beursterrein van 9 hectare, meer dan tienduizend bezoekers per editie en circa 200 buitenstandruimtes is de Vlagtwedder Landbouwbeurs absoluut de moeite waard. Niet voor niets heeft de Rabobank zich aan de Vlagtwedder Landbouwbeurs verbonden als hoofdsponsor. Ondanks de grote schaal en de uitstekende mogelijkheden om zaken te doen is de beurs heel erg gezellig. Naast zakendoen is er veel ruimte voor ontspanning: elke editie is er een uitgebreid programma met shows, demo’s, muziek en veel kinderactiviteiten. Dat is, naast de sfeer, een van de redenen waarom standhouders én bezoekers elke keer besluiten terug te komen en nieuwe mensen mee te nemen.

Hoe zit deze website in elkaar?

Op deze website vindt u alles wat u moet weten over de Vlagtwedder Landbouwbeurs. De  informatie voor standhouders is chronologisch ingedeeld. Op de pagina over de periode vóór de beurs vindt u bijvoorbeeld prijzen, opbouwtijden en benodigdheden. Op de pagina tijdens de beurs vindt u alles over de gang van zaken tijdens de beursdagen, zoals catering, wat te doen met afval en wie te bellen bij storingen. Op de pagina na de beurs staat informatie over het afbouwen. De locatie en plattegrond van het beursterrein vindt u bij de praktische informatie.

Vrijwilliger worden

De Vlagtwedder Landbouwbeurs wordt met recht gemaakt door onze vrijwilligers. Het werk dat zij verzetten vóór, tijdens en na de beurs is ongekend. Van de kassa’s tot de bewegwijzering en het afbouwen: onze vrijwilligers doen het goed en met plezier. Wilt u ook meehelpen? Neem dan contact op met Bert-Jan de Groot.