Tijdens de beurs

Om de informatie voor standhouders gemakkelijk vindbaar te maken is alles chronologisch ingedeeld. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de gang van zaken tijdens de beursdagen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Op de pagina bestuur kunt u vinden wie welke verantwoordelijkheden heeft.

 

De officiële opening

Vrijdag 14 juni om 13.00 uur

Zoals elke editie wordt de beurs aan het begin van de eerste beursdag feestelijk geopend. Wij zorgen voor beveiliging op het beursterrein, zodat u als u dat wilt uw stand kunt verlaten en de opening bij kunt wonen.

Catering

Catering (maaltijden) voor standhouders

De catering gedurende de landbouwbeurs van 2024 wordt verzorgd door RJJ Catering en Turks specialiteiten restaurant ‘De Sultan’.

U kunt kannen koffie en thee bestellen voor het gehele weekend, net als lunches en warme maaltijden. Mocht u andere cateringwensen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk tijdig een e-mail te sturen naar: restaurant@sultan.nl.

Anders dan dat u wellicht gewend bent, worden de kannen koffie/thee, lunches en de warme maaltijden dit jaar aan de stand bezorgd. Bij het doorgeven van uw bestelling kunt u een tijdsperiode aangeven waarbinnen de bestelling dient te worden bezorgd. Zo kunt u de bezorging afstemmen op bv. de wisseling van de standbemanning.

Enkele weken voorafgaand aan de beurs ontvangt u per e-mail van de cateraar een bestelformulier, waarop u uw bestelling voor de beursdagen kunt doorgeven. Het bestelformulier zal ook via de website te downloaden zijn.

Houdt u er rekening mee dat de bestelling uiterlijk bij aflevering dient te worden betaald. Het is mogelijk om de bestelling op nota vooraf te voldoen of per pin bij aanmelding bij het secretariaat. Mocht u later producten bij willen bestellen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Bestelformulier catering standhouders

Bestelformulier catering: https://forms.gle/ztAn1pV6DwUNZL5z7

U kunt uw bestelling tot uiterlijk 7 juni 2024 doorgeven door het invullen van bovenstaand bestelformulier. Na die tijd verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar restaurant@sultan.nl.

 

Praktisch

Storingen of problemen

Heeft u storingen of andere (technische) problemen bij uw stand? Ga niet zelf aan de slag; u kunt de storing doorgeven bij het secretariaat. Zij sturen zo snel mogelijk iemand om het probleem op te lossen.

Klein afval

Klein afval kunt u tegen het einde van de dag op de hoek van uw stand zetten. Wij halen het dan op.