Tijdens de beurs

Om de informatie voor standhouders gemakkelijk vindbaar te maken is alles chronologisch ingedeeld. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de gang van zaken tijdens de beursdagen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Op de pagina bestuur kunt u vinden wie welke verantwoordelijkheden heeft.

 

De officiële opening

Vrijdag 14 juni om 13.00 uur

Zoals elke editie wordt de beurs aan het begin van de eerste beursdag feestelijk geopend. Wij zorgen voor beveiliging op het beursterrein, zodat u als u dat wilt uw stand kunt verlaten en de opening bij kunt wonen.

Catering

Catering (maaltijden) voor standhouders

De catering voor standhouders wordt verzorgd door RJJ Catering en Turks specialiteiten restaurant De Sultan.
Download het Landbouwbeurs catering bestelformulier om uw keuzes in te vullen. Overige informatie vindt u ook in het formulier. Invullen en opsturen kan vooraf (vanaf 1 mei) tot uiterlijk 12:00 uur op de betreffende beursdag.
Alle gerechten kunnen ook vegetarisch en/of lactose vrij gemaakt worden. Indien gewenst, dit graag even aangeven op het formulier.

Catering bij de stand

Wilt u tijdens de beurs geen zorgen hebben over uw voorraad drinken bij de stand? Dat kan! Jumbo Vlagtwedde kan per beursdag de voorraad voor u aanvullen.
Denk hierbij aan frisdrank, diverse soorten bier en wijn, koffie en toebehoren (suiker, melk en roerstaafjes). Daarnaast kan Jumbo plastic wijn-, bier- en frisdrankglazen leveren. Ook kunt u hapjesschalen bestellen.
In de derde week van mei ontvangen alle ingeschreven standhouders een e-mail van de Jumbo met daarin bovenstaand voorstel en alle benodigde informatie.

 

Praktisch

Storingen of problemen

Heeft u storingen of andere (technische) problemen bij uw stand? Ga niet zelf aan de slag; u kunt de storing doorgeven bij het secretariaat. Zij sturen zo snel mogelijk iemand om het probleem op te lossen.

Klein afval

Klein afval kunt u tegen het einde van de dag op de hoek van uw stand zetten. Wij halen het dan op.