Na de beurs

Om de informatie voor standhouders gemakkelijk vindbaar te maken is alles chronologisch ingedeeld. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over het afbouwen na de beurs. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Op de pagina bestuur kunt u vinden wie welke verantwoordelijkheden heeft.

Afbouwen

Maandag 17 juni

Op maandag 17 juni is het beursterrein tussen 08.00 uur en 18.00 uur open om uw stand af te bouwen. In verband met de veiligheid van de bezoekers verzoeken wij u om tot maandag te wachten om rijdend materieel van het beursterrein te halen. Als het noodzakelijk is om het materieel al op zondagavond van het beursterrein te rijden, dan kan dit vanaf 19.00 uur ’s avonds en na overleg met het bestuur.

Praktisch

Mastvlaggen

Heeft u tijdens de beurs uw bedrijfsvlag door het secretariaat op het beursterrein laten ophangen, dan kunt u die maandag 17 juni weer ophalen bij het secretariaat.

Spandoeken van de beurs

Heeft u een geel spandoek van de Vlagtwedder Landbouwbeurs in uw bedrijf opgehangen voorafgaand aan de beurs? Dan kunt u die maandag 17 juni weer inleveren bij het secretariaat.