De bekendste en gezelligste vakbeurs

De Vlagtwedder Landbouwbeurs is de grootste buitenbeurs waar iedereen op het gebied van landbouw, tuinbouw, veehouderij, grondverzet, landbouwmechanisatie, loonwerk en overige dienstverlening zich kan presenteren. De beurs staat naast het zakelijke karakter vooral bekend om zijn gezelligheid en sfeer.

Programma

Er is een uitgebreid programma met leuke, interessante en spectaculaire activiteiten. Denk aan een paardenspektakel, de presentatie van nieuwe landbouwmachines, een oldtimershow, zelf grondverzetmachines uitproberen, historische landbouwvoertuigen en allerlei activiteiten voor kinderen (bijvoorbeeld een hindernisbaan en ponyrijden). Dat maakt de beurs niet alleen een uitstekende vakbeurs, maar ook drie dagen feest en gezelligheid. Daarnaast kunnen bezoekers op het beursterrein een hapje eten.

Gratis parkeren

De Vlagtwedder Landbouwbeurs is laagdrempelig, praktisch en gezellig. Daarom hoeft u maar één keer te betalen per bezoek: alleen de entreeprijs. U kunt dan gratis parkeren, gratis naar het toilet en gratis gebruikmaken van alle kinderactiviteiten. We hebben alle praktische informatie voor u op een rij gezet.