Mini-symposium ‘biologische landbouw biedt kansen’

jun 16, 2017

De markt groeit gestaag door, de technische ontwikkelingen gaan snel en de maatschappelijke waardering is groot. Met andere woorden, biologische landbouw biedt perspectief voor boeren. Een mini-symposium vanuit het project stimulering biologische landbouw in de provincie Groningen. Vrijdag en zaterdag om 14.00 uur en zondag om 13.30 uur in het catering gedeelte van de grote hal.

Volgende editie beurs in 2024

De volgende editie van de Vlagtwedder Landbouwbeurs is op 14, 15 en 16 juni 2024. De aanmelding start later dit jaar. Houd onze website in de gaten voor updates. Graag tot ziens!

Lees meer

De beurs wordt uitgesteld naar 2022 i.v.m. Covid-19

Geachte standhouders/bezoekers van de Vlagtwedder Landbouwbeurs, Al geruime tijd hebben we te maken met de uitbraak van Covid-19. Dit treft ook de organisatie van de Vlagtwedder Landbouwbeurs welke in 2021 weer georganiseerd zou worden. Gezien de geldende maatregelen...

Lees meer

Nieuwe mediapartner

Tijdens de landbouwbeurs zal EuroLed er voor zorgen dat er twee grote LED-schermen op het beursterrein komen te staan. U kunt hier als standhouder op adverteren. Euro-Led neemt hiervoor contact op met de standhouders.            

Lees meer