Vlagtwedder Landbouwbeurs 2015 was een groot succes

dec 21, 2016

De beurs van 2015 was enorm warm, maar net zo gezellig als anders. Enkele hoogtepunten waren de nieuwe landbouwmachines, de veiling, het paardenspektakel van het Groninger Paard en het  feest ’s avonds. Ook was er veel gelegenheid om te winkelen en konden de kinderen hun hart ophalen bij de vele activiteiten.

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde landbouwbeurs en bedankt de vele vrijwilligers voor hun tomeloze inzet. De vrijwilligers leveren een enorme bijdrage aan het unieke karakter van de Vlagtwedder Landbouwbeurs.

VLB 2017 wordt gehouden in juni

Omdat de editie van 2015 zo warm was, heeft het bestuur besloten om de Vlagtwedder Landbouwbeurs van 2017 twee weken eerder te organiseren. De 11e editie zal dus niet in juli, maar in juni plaatsvinden. We hopen u dan weer te mogen begroeten!

Vlagtwedder Landbouwbeurs eindigt in modderballet

Wie zou denken dat de vrijwilligers en standhouders met een kater zijn blijven zitten door het kletsnatte einde van deze editie van de Vlagtwedder Landbouwbeurs heeft het mis. Vanmorgen vroeg werden de standhouders met man en macht al op een veilige en droge manier...

Lees meer

Volgende editie beurs in 2024

De volgende editie van de Vlagtwedder Landbouwbeurs is op 14, 15 en 16 juni 2024. De aanmelding start later dit jaar. Houd onze website in de gaten voor updates. Graag tot ziens!

Lees meer

De beurs wordt uitgesteld naar 2022 i.v.m. Covid-19

Geachte standhouders/bezoekers van de Vlagtwedder Landbouwbeurs, Al geruime tijd hebben we te maken met de uitbraak van Covid-19. Dit treft ook de organisatie van de Vlagtwedder Landbouwbeurs welke in 2021 weer georganiseerd zou worden. Gezien de geldende maatregelen...

Lees meer